Reja u srijedu donosi odluku oko dolaska u Hajduk, želi ga i Verona?

Reja u srijedu donosi odluku oko dolaska u Hajduk, želi ga i Verona?

Foto: Getty Images

U NEDJELJU je momčad Hajduka u pobjedi protiv Slavena vodio Hari Vukas, no male šanse su da će on nastaviti voditi Bijele u ostatku sezone.
 
Premda još nije riješeno pitanje nasljednika Igora Tudora, na Poljudu su zapeli da izbor padne na Edoarda Reju, a posebice je uporan u nakani da talijanskog stručnjaka dovede u Split sportski direktor Goran Vučević.
 
''Od prvog dana sam za Reju i čvrsto stojim iza toga'', tvrdi Vučević.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Reja još nije na Poljudu, a kako smo saznali od izvora bliskog bivšem treneru i Hajduka i Lazija, do srijede se neće ništa znati.
 
Premda se šuškalo da bi Reja mogao već danas prihvatiti Hajdukovu ponudu, koja je istini za volju najstrože čuvana tajna što znači da nemamo nikakvu predodžbu o iznosu koji je Hajduk spreman platiti (posebice nakon što je u nedavnom intervjuu za Index predsjednik NO Hajduka Marin Brbić rekao da su špekulacije o 200 tisuća eura godišnje notorna glupost), od svega ništa.

Od istog izvora doznali smo da je Talijan zbog određenih privatnih razloga morao odgoditi donošenje odluke, a ista bi trebala biti donijeta u srijedu, na dan utakmice između Hajduka i Rijeke. Premda je Reja više puta isticao kako ga za Split vežu predivne uspomene i kako bi se rado vratio, on sigurno neće biti jeftin trener.

Čak i ako od Hajduka, u ime te ljubavi, bude tražio manje para nego što bi tražio od nekog drugog kluba, iznos zasigurno neće biti mali za osiromašenu Hajdukovu blagajnu. Međutim, prodaja Kouassija je napunila kasu, što znači da šanse da Reja osvane na Poljudu postaju sve izglednije.

Navodno se u borbu za Reju uključila i Verona, koja je doživjela tri poraza zaredom i koja se samo tri boda nalazi udaljena od zone ispadanja u Seriji A.

Ipak, kako smo napomenuli, do srijede nećemo biti ništa pametniji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara