Rijeka dobila najveće pojačanje: Močinić produžio ugovor na četiri godine!

Foto: Screenshot: HNK Rijeka

IVAN MOČINIĆ produžio je ugovor s Rijekom na još četiri godine. Predsjednik Rijeke Damir Mišković potvrdio je da je potpis s Močinićem nastavak politike kluba koja mladim i perspektivnim igračima nudi dugoročne ugovore.

"Da kojim slučajem nismo imali Močinića, takvog igrači smo trebali dovesti. On je jedan od naših najvećih uspjeha ovog prijelaznog roka, jer on je potpisao novi ugovor. Ja sam već rekao da smo se davno dogovorili i stisli ruku te da ćemo potpis odraditi kad se on vrati iz Brazila. To je bila njegova riječ i naša riječ koju smo obostrano ispunili. On je zadovoljan uvjetima koje smo mu ponudili, a zadovoljni smo i mi te pogotovo ponosni smo što potpisali čvrst ugovor s igračem iz naše škole nogometa. Iako znam da njegovim putem nije lako krenuti, ja bih svejedno htio vidjeti više igrača iz našeg kluba, na njegovom mjestu. Zato im savjetujem da se trude i rade, a ne da samo sanjaju", rekao je predsjednik Uprave na čije se riječi nadovezao Ivan Močinić.

"Čekalo se samo da se vratim iz Brazila"

"Posljednjih dana nisu bile baš lijepe vijesti jer sam se zbog ozljede trebao vratiti iz Brazila sa Svjetskog prvenstva, ali današnji dan mi je baš krasan. Napokon sam produžio ugovor s Rijekom i nadam se da ću nastaviti onako kako sam igrao protekle tri godine. Hvala klubu, predsjedniku i direktorima, što su mi pružili priliku, a ću se potruditi raditi što bolje mogu. Malo je to duže potrajalo, ali moram reći da smo se predjednik Mišković i ja već davno sve dogovoriili, prije nego sam išao u Brazil i čekalo se samo da se vratim", kazao je Močinić.

21-godišnjem Močiniću ovo je treća sezona u klubu, a do sad je skupio 81 nastupa za Rijeku u prvenstvu, Kupu i Uefa natjecanjima. Isto tako s Rijekom je ove sezone stigao do grupne faze Europa lige i naslova pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara