Spahićeva istina o lošoj atmosferi u BiH: Sušić je prevario Džeku, a legende su zabrinute svojim statusom

Foto: Guliver Image/Getty Images

"SAFET SUŠIĆ je preda mnom obećao Edinu Džeki da neće igrati cijelu utakmicu protiv Egipta, već samo sat vremena", otkrio je Emir Spahić i tako uzvratio udarac izborniku.

Atmosfera u reprezentaciji BiH, ponajviše zahvaljujući Sušiću koji je pozvao nećaka Tina i uzdigao se iznad glavnih igrača, dugo nije bila lošija. Kapetan Spahić otkrio je kako izbornik gubi konce samo tri mjeseca uoči debitantskog nastupa na Svjetskom prvenstvu.

"Mislim da je Sušić ispustio konce iz ruku, a nažalost to se dogodilo upravo pred Svjetsko prvenstvo. Pokušat ću mu pomoći", rekao je branič Bayera za FaceTv.

Sušić je optužio Spahića i Džeku da mu pokušavaju sastavljati momčad. Problem je, tvrdio je izbornik, bilo nepozivanje Senijada Ibričića za utakmicu s Egiptom. Spahić, pak, poručuje kako se samo borio za zapostavljene kolege, od kojih su neki legende bh. nogometa.

"Ne, nije samo Ibričić u pitanju. Na tom sastanku sam ja spomenuo i Elvira Rahimića, Borisa Pandžu, Zlatana Muslimovića, Adnana Zahirovića jer ih trenutno nema na popisu za prijateljske utakmice. Naravno da se boje i svakodnevno nerviraju jer ne znaju kakav im je status. Kada sam to spomenuo izborniku nisam htio lobirati za njih, već sam samo branio svoje kolege", rekao je Spahić.

"Igrač koji nas je odveo u Brazil nije zaslužio zvižduke"

Stao je i u obranu Džeke kojeg su navijači izviždali u Innsbrucku.

"Zašto se zviždalo samo Edinu? Zašto nije meni koji sam bio katastrofalan i indirektni krivac za dva gola? Sve se prelomilo preko leđa naše najveće zvijezde i čovjeka koji je najzaslužniji za naš odlazak u Brazil. Džeko nije jedini odgovoran za debakl, zvižduke je zaslužila kompletna momčad i stručni stožer."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara