Splićani izjasnite se: Što treba napraviti s Hajdukom i KK Split?

Foto: Dugandžić / Cropix

POZIVAMO čitatelje Indexa da na mail split@index.hr pošalju svoje komentare na situaciju u KK Split, njegovom opstanku te eventualnoj prodaji.

Također, zanima nas situacija oko prodaje Hajduka i polemikama s gradonačelnikom Baldasarom u danima uoči derbija, koje su se pretvorile u otvorene prijetnje. Grad ovo očigledno ne shvaća ozbiljno, jer nema povratne reakcije.

KK Split i Hajduk težak su uteg grada, koji ima problema s nezaposlenošću. U prosincu na naplatu stiže kredit Hajduka. U klubu se nadaju da će skupiti za jedan dio. Ostalo će platiti grad kao većinski vlasnik i jamac.

I nekada slavna Jugoplastika, danas KK Split proživljava najteže dane u svojoj povijesti. Klub je pred raspadom, a zbog velikog duga Elektroprivredi, isključenje struje je neminovno.

Ništa bolja situacija nije ni na Poljudu, gdje se nagomilalo oko 90 milijuna kuna duga. Jedno od potencijalnih rješenja dolazi iz Amerike u vidu Michaela Glovera, koji je prema posljednjim informacijama odlučio KK Split kupiti od grada u paketu s Hajdukom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara