"Stari Schumi neće se vratiti": Supruga rasprodaje njihovu imovinu

"Stari Schumi neće se vratiti": Supruga rasprodaje njihovu imovinu

Foto: Getty Images / Guliver image , Montaža Index

SUPRUGA Michaela Schumachera prodala je dio obiteljske imovine; privatni avion vrijedan 49 milijuna dolara te imanje u Norveškoj. Njemački Bunte navodi da razmišlja i o prodaji kuće u Meribelu, mjestu gdje je prije godinu i pol dana nekadašnji prvak F1 doživio tešku nesreću na skijanju.

Schumacherov oporavak bolno je spor. Ne može govoriti ni hodati, a njegovo stanje u vili blizu Ženevskog jezera danonoćno prati 15 vrhunskih stručnjaka. Do službenih informacija nemoguće je doći, no izvori na koje se poziva list Express navode: "Nema čuda na horizontu".

Njemački mediji proširuju priču i tvrde da Korina Schumacher polako shvaća tešku istinu. "Kada je uvidjela da se stari Schumi vjerojatno nikada neće vratiti, Korina je prihvatila novi život. Shvatila je da mora dalje i odlučila je reagirati", piše Bunte.

Unatoč svom stanju Schumacher je i dalje jedan od najbogatijih sportskih lica današnjice. Korina se za rasprodaju nije odlučila zbog financijskih teškoća, već pomalo shvaća da njezin suprug tu imovinu više neće koristiti, navodi njemački tisak. 

Podsjećamo, slavni je vozač doživio tešku nesreće na skijanju u Francuskoj u posljednjim danima 2013. godine. Do danas je u stanju kome.
 
Iako su kroz protekli period stizale informacije da njegov oporavak teče sporo, ali dobro, da prepoznaje članove obitelji i svjesno gestama komunicira s njima, one nikada nisu službeno potvrđene. Veliki broj liječnika u analizama za cijenjene medije složio se da su šanse za potpuni oporavak Schumachera vrlo male. Štoviše, one se prema mišljenju dijela struke smanjuju sa svakim novim danom provedenim u komi. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara