Štimac uoči Kupa: Jedan igrač Splita vrijedi kao naša cijela momčad

Štimac uoči Kupa: Jedan igrač Splita vrijedi kao naša cijela momčad

Foto: Hina
 
NAKON pobjede nad Osijekom u prvoj utakmici na klupi Zadra, Igor Štimac danas čeka okršaj sa Splitom u prvom susretu četvrtfinala Hrvatskog kupa. Zadar i Split na Parku mladeži igraju od 17 sati.
 
"U Kupu ne možeš reci da si 100 posto favorit. Imamo dvije utakmice, ovo je prva pred našim gledateljima i moramo učiniti sve da napravimo pozitivan rezultat. I najvažnije je ne primiti gol kod kuće, to je nekako pravilo Kupa", poručio je trener Crvenih Zoran Vulić, a utakmicu je najavio i novi trener Zadra Igor Štimac.

"Ovaj susret ce imati dva poluvremena. Naša želja je da u prvoj utakmici dođemo do rezultata koji će nam osigurati da u drugoj utakmici rješavamo pitanje pobjednika, da ne budemo eliminirani već u prvoj utakmici. Imamo kapacitete za to i vrlo mi je drago da su nas već prekrižili. Oni su pokazali karakter protiv Istre kad su se vratili s 0:2, na 2:2, a možda bi i slavili da je utakmica još trajala. Splitov jedan igrac košta više nego cijela naša momčad, ali to ne znači da će nas pobijediti", poručio je Štimac.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara