Stipe Miočić prvi put stiže u Hrvatsku upoznati fanove i domovinu svojih predaka!

Stipe Miočić prvi put stiže u Hrvatsku upoznati fanove i domovinu svojih predaka!

Foto: Fight Site 

STIPE MIOČIĆ 3. kolovoza prvi put u životu posjetit će Hrvatsku. Iako su jednom od najboljih MMA teškaša svijeta roditelji Hrvati, UFC-ova zvijezda je rođena u SAD-u te do sada nije imala prilike posjetiti domovinu svojih roditelja.

Već 4. kolovoza s početkom u 18 sati u organizaciji Fight Channela, Miočić će u Zagrebu odraditi konferenciju za medije gdje će se predstaviti hrvatskoj javnosti te će otkriti motive dolaska u Lijepu našu. 20 posebno odabranih Miočićevih fanova će dobiti šansu upoznati se i družiti se sa Stipom nakon press konferencije te će od Fight Channela na poklon dobiti potpisanu Miočićevu autogram kartu, potpisani poster s Miočićevim likom, kao i majicu specijalno dizajniranu za prvi Stipin dolazak u Hrvatsku. Više o svemu doznat ćete na Indexu narednih dana. 

Prema riječima njegovog menadžera Grega Kalikasa, Stipe želi upoznati svoju hrvatsku bazu fanova, želi se s njima družiti i saznati što više o domovini svojih roditelja.

Nakon Zagreba, UFC-ov teškaš će otputovati u Karlovac, grad u kojem je rođena njegova majka, a zatim će se uputiti na Jadran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočićev otac, koji se prije nekoliko godina iz Amerike vratio u Europu, je rodom iz okolice Zadra te će mu on praviti društvo tijekom boravka u Hrvatskoj. Stipe je trenutačno jedan od najboljih MMA teškaša svijeta koji izuzetno uspješno nastupa u najkvalitetnojoj svjetskoj borilačkoj promociji - UFC-u.

Od potpisa ugovora za elitnu organizaciju, Miočić je ubilježio impresivnih šest pobjeda i tek jedan jedini poraz čime je njegov ukupni profesionalni učinak zaustavljen na 12-1.

S obzirom na sjajne rezultate, Stipe je trenutačno rangiran kao sedmi teškas svijeta te bi se u sljedećem dvoboju trebao boriti ili protiv Juniora dos Santosa ili protiv Alistaira Overeema. U slučaju još jednog velikog skalpa, može se očekivati da bi Miočić vrlo skoro mogao dobiti i šansu za naslov UFC prvaka što bi bilo planetarno dostignuće za ovog bivšeg Golden Gloves boksačkog šampiona.

Unatoč profesionalnoj karijeri koja mu je već donijela slavu i novac, Miočić i danas radi kao vatrogasac u gradu Oakwoodu i medicinski tehničar u vatrogasnoj ekipi grada Valley Viewa na što je posebno ponosan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara