Stipina posljednja poruka Huntu: Smiješno je što misliš da si bolji od mene

Stipina posljednja poruka Huntu: Smiješno je što misliš da si bolji od mene

Screenshot (Youtube)

U VELIKOM članku na poznatom "Bleacherreportu", Stipu Miočića su već u naslovu počastili epitetom "rastuće plime UFC-ove teške divizije". To i ne čudi s obzirom da će se ovaj 4. teškaš elitne promocije u subotu u australskom Adelaideu sučeliti s petoplasiranim legendarnim udaračem Markom Huntom.
 
Danas (petak) na rasporedu je službeno vaganje gdje će Novozelanđanin očekivano imati priličnu prednost s obzirom da spušta kilograme da bi zadovoljio gornju granicu od 120 kilograma. Miočić bi trebao imati svojih standardnih 108 kg. A tko će imati pravu prednost u oktogonu saznat ćemo u noći sa subote na nedjelju s početkom u 05:00 sati iza ponoći.
 
Stipe je u razgovoru za Bleacherreport ustvrdio kako vjeruje u sebe i svoju nadmoć.
 
"Osjećam se sjajno, spreman sam za rat brate", poručio je Miočić i dodao:
 
"Ovo je sjajna borba. Obožavam ovaj 'match up' jer smatram da se jako dobro nadopunjavam s njim u kavezu. Smiješno je to što govori da mu ne mogu ništa i da je bolji od mene."
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Očito je inače hladnokrvnog Miočića malo zasmetalo stalno ponavljanje Marka Hunta kako će sigurno nokautirati hrvatsko-američkog borca.
 
"To je sve OK. Osoba može misliti što god želi, a ja osobno ne marim za njegovim stavom. On je jedan od najboljih na svijetu, ali ja mislim da sam bolji. Pokazat ću to svima sutra u kavezu", obećao je "The Firefighter".
 
Očekivano, Stipe je morao odgovoriti i na pitanje o posjeti Hrvatskoj i prijateljstvu s Cro Copom.
 
"Imao sam nevjerojatan put u Hrvatsku. Naučio sam toliko toga i postao sam bolji. Cro Cop je jedan od najboljih boraca svijeta i tako je dobar čovjek. Nevjerojatno je bilo trenirati s njim. Nema ništa bolje od treninga s takvom legendom. To mi je dignulo motivaciju i spreman sam kako bih odradio posao protiv Hunta", zaključio je Miočić.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara