Stojković se pred Hrvatsku ulizuje stadionu koji ga ne podnosi: Pola Marakane je kao dva puna stadiona

Foto: Guliver Image/Getty Images

VLADIMIR STOJKOVIĆ, golman Srbije i "pobegulja" iz Crvene Zvezde, koji je prema mišljenju žestokih navijača sa sjevera izdao svoj matični klub kada je nakon neuspjelih avantura u inozemstvu prešao u Partizan, pred utakmicu s Hrvatskom nastoji naći primirje s Marakanom.

Nema sumnje da će najveći stadion u Srbiji, Hrvatsku dočekati poluprazan i to iz dva razloga: Kod komšija ne postoji ni približan kult reprezentacije kao u Hrvatskoj, a i njihova nacionalna momčad već nakon pola kvalifikacija ostala je bez šanse za prolaskom skupine i plasmanom na SP:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako utakmica ne odulučuje ništa, vjerujem da će nas dosta ljudi doći podržati. Ako Marakana i ne bude sasvim puna, biti će bar približno. Iz mog iskustva, tu nema velike razlike, jer polovica Marakane zvuči kao dva puna stadiona u nekom drugom gradu", uvjeren je Stojković.

Blic prenosi Stojkovićeve riječi, on ne vjeruje u "priču lansiranu iz hrvatskih medija" da gosti nemaju velikih motiva za utakmicu koja se igra u subotu:

"Na svakoj utakmici igrači imaju motiv, a pogotovo na ovoj koja je derbi. Priča o nedostatku motiva je njihov alibi, kojim sa svojih leđa žele skinuti teret."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara