Svjetske naslovnice: Mercato, pohod Figa na čelo FIFA-e i katastrofalan posao Manchester Uniteda

Svjetske naslovnice: Mercato, pohod Figa na čelo FIFA-e i katastrofalan posao Manchester Uniteda

Foto: Screenshot

KAO i svakog dana Index vam nosi najnoviji pregled sportskih naslovnica širom svijeta.
 
Posljednji dan prijelaznog roka i aktivnost tamošnjih klubova zauzeli su naslovnice u Italiji, a Juan Cuadrado kao najveći posao ovog roka okupirao je naslovnice engleskih medija.
 
Također, bave se Englezi odlaskom Wilfrieda Zahe iz Manchester Uniteda u Crystal Palace, iz kojeg je i došao na Old Trafford za 11 milijuna funti. No, nije se naigrao, pa ne čudi naslov: "11 milijuna funti za 28 minuta".
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Španjolci donose priču o kandidaturi Luisa Figa za predsjednika FIFA-e. "Galacticos ide na FIFA-u", naslov je Asa, dok se mediji naklonjeni Barci i dalje bave dobrim napadačkim izvedbama ubojitog napadačkog trojca katalonskog velikana.
 
U Srbiji se i dalje slavi naslov Đokovića na Australian Opena, slavlje New England Patriotsa dominira sportskim medijima u SAD-u, a u Turskoj je Edin Džeko zauzeo naslovnice iako na kraju još nije došao na posudbu u Fenerbahče.
 
Francuskim medijima očekivano dominiraju rukometaši, koji su peti put osvojili naslov svjetskog prvaka. "Tajna povijest jedne dinastije", naslovnica je L'Equipea.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara