Talijanska policija uhitila huligana za kojeg se sumnja da je pucao po navijačima Napolija!

Talijanska policija uhitila huligana za kojeg se sumnja da je pucao po navijačima Napolija!

Foto: Hina

ITALIJA je šokirana! Veliki okršaj između navijača Napolija, Fiorentine, Rome i policije duboko je potresao ne samo talijansku, nego i svjetsku javnost. Ulicama Rima jučer je prije finalnog ogleda Napolija i Fiorentine u talijanskom Kupu potekla krv, a prema posljednjim informacijama čak trojica navijača Napolija završila su u bolnici s prostrjelnim ranama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od navijača, za kojeg talijanski mediji javljaju da se zove Ciro Esposito, u kritičnom je stanju. Liječnici tvrde kako će naredna 24 sata biti ključna za njegovo preživljavanje. Naime, nesretni navijač je upucan u leđa, ali metak nije izašao iz njegova tijela, nego je probio pluća i "zapeo" pokraj kralježnice.

Policija pronašla "rimskog krvnika"

Talijanska agencija ANSA potvrdila je vijest kako je rimska policija uhitila 48-godišnjeg huligana Rome, Danielea De Santisa, za kojeg se sumnja da je sudjelovao u neredima te da je pucao po protivničkim navijačima. Protiv njega je podignuta optužnica za pokušaj ubojstva, dok je policija uhitila i jednog navijača Napolija koji je automatski dobio petogodišnju zabranu ulaska na talijanske stadione.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara