Treća sreća za profesora: Ovaj Dinamo puno je bolji od onog prije pet godina

Foto: Index

U 12 sati u Plavom salonu na Maksimiru predstavljen je novi trener Dinama Branko Ivanković. Popularni profesor po treći put se vratio na klupi Modrih, a njegovi pomoćnici bit će Damir Krznar i Igor Cvitanović. Potpisao je ugovor na dvije godine.

"Ne moram govoriti o emocijama, ljubavi i prijateljstvu s ljudima iz Dinama. Moje ambicije su se podudarale s ambicijama kluba. Tu je i želja da svi zajedno napravimo još bolje rezultate. Za to imamo sve preduvjete i mogućnosti", rekao je u uvodu.

"Klub je puno bolje organiziran nego prije 5 godina"

"Ovaj Dinamo je puno drugačiji no prije pet godina. Cijeli klub je bitno bolje organiziran, isto tako i momčad, koja je sve jača. Predstoji nam zahtjevna selekcija igrača da postignemo naviku pobjeđivanja i zadovoljimo sve strane, od Uprave do navijača", dodao je.

"Ne sumnjam u svoje sposobnosti, znanje i iskustvo. Spreman sam preuzeti rizik. Zdravko ima svoje mišljenje, a ja svoje. Ne slažem se s njim da hrvatski treneri nisu kvalitetni."

"Momčad ima veliki potencijal"

Smatra kako je momčad koju je zatekao puno bolja od one koju je vodio prije pet godina.

"Ova momčad ima puno potencijala. Usudim se reći da je kvalitetnija od one prije pet godina, ima veću perspektivu. To je ekipa pred kojom je velika budućnost. Naravno očekujem da se osnažimo na mjestima koja su potrebna. Izuzetno sam zadovoljan s igračkim kadrom", spremno će.

"Ciljeve sam sam sebi postavljao. Veliki imperativ je prezimljavanje u Europi. Naravno treba zadržati ugled koji smo posljednjih godina stvorili u Europi. A tu je ih domaća natjecanja gdje su aspiracije uvijek iste".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara