Volonteri iz cijele Hrvatske rade na "Snježnoj kraljici"

Volonteri iz cijele Hrvatske rade na "Snježnoj kraljici"

Foto: Damir Krajač / Cropix

"SNJEŽNA KRALJICA" i ove će zime na zagrebačku goru privući zaljubljenike u skijaške discipline. Kako bi osigurali kvalitetan sadržaj i dobar provod za posjetitelje organizatori su potražili pomoć volontera koji će tijekom tri dana na Sljemenu osiguravati da sve protekne u najboljem redu.

Hrvatski skijaški savez je pokrenuo volonterski program u okviru kojeg će volonteri iz cijele Hrvatske biti uključeni u utrke Audi FIS Svjetskoga kupa „Vip Snow Queen Trophy“ 2013. U suradnji s Volonterskim centrima Zagreb i Osijek te Udrugama Mi iz Splita i SMART iz Rijeke između više od 60 prijavljenih odabrano je ukupno 30 volontera koji će tijekom održavanja slalomskih utrka 4. i 6. siječnja djelovati na Sljemenu i Mihaljevcu, a za vrijeme izvlačenja startnih brojeva 3. i 5. siječnja i na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Volonteri iz cijele Hrvatske tako imaju priliku dobiti uvid u organizaciju jednog od najuspješnijih sportskih događaja u Hrvatskoj. Na Sljemenu, koje ta dva dana postaje središte svjetskog skijanja i uz to okuplja više tisuća posjetitelja, moći će razvijati svoje komunikacijske vještine i uživati u vrhunskom sportu. Ujedno, djelovanje volontera u okviru Vip Snow Queen Trophyja osigurat će dodatnu vrijednost za posjetitelje, omogućujući im jednostavnije snalaženje na Sljemenu i olakšavajući pristup različitim sadržajima.

Hrvatski skijaški savez je 2011., Europsku godinu volontiranja, obilježio pokretanjem volonterskog programa u suradnji s Volonterskim centrom Zagreb, a ove je godine program proširio uključivanjem volontera iz cijele Hrvatske.

"Dvoje ćemo najboljih volontera nagraditi odlaskom na slalomsku utrku u Kranjskoj gori u ožujku 2013.", najavio je Nenad Eror, glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara