Vukas: Došli smo igrati nogomet, ali nismo ih uspjeli pohvatati

Vukas: Došli smo igrati nogomet, ali nismo ih uspjeli pohvatati

Foto: Hajduk.hr

DINAMO je razbio Hajduk u Maksimiru (4:0), uz hat trick Angela Henriqueza. Momčad Harija Vukasa bila je potpuno nemoćna, posebno u drugom dijelu utakmice. Neusporedive su dimenzije u igri rivala koje na tablici dijeli čak 38 bodova. 

"Očekivao sam da ću doći u boljem raspoloženju na press konferenciju. Došli smo igrati nogomet i prvo poluvrijeme bilo je sasvim solidno, čak i ravnopravno. No, Dinamo je rano zabio i to im je dalo mirnoću. Drugo poluvrijeme bilo je potpuno drugačije i kvaliteta Dinama u potpunosti je došla do izražaja. Nismo ih uspjeli polovit", rekao je trener Hajduka koji naklon teškog poraza ne očekuje reakciju uprave. 

"Ne znam što bih vam rekao, nisam uopće razmišljao o tome. Kada sam preuzeo klupu, objasnio sam svoje ambicije. Uprava odlučuje, ali ne vjerujem da jedna utakmica može utjecati na neku odluku. To je moje mišljenje"

38 bodova, je li to realna slika odnosa Hajduka i Dinama? 

"Razlika je velika, Dinamo je jako kvalitetan ove sezone. Gotovo da nemaju pravi podražaj u HNL-u. Igrali smo dva derbija na Poljudu i bilo smo prilično ravnopravni. I danas smo se držali u prvom dijelu, ali Dinamova kvaliteta došla je do izražaja", zaključio je Vukas. 

 

Standings provided by whatsthescore.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara