Wand se prvi put nakon Mirkovog nokauta vraća u Japan! Prisjetite se veličanstvenog high kicka!

Wand se prvi put nakon Mirkovog nokauta vraća u Japan! Prisjetite se veličanstvenog high kicka!

Foto: Screenshot

UFC on FUEL TV 8 bit će priredba kojom će se najbolja svjetska MMA organizacija vratiti u Japan nakon približno godinu dana, a otkriveno je i da bi im priredbu trebali predvoditi Wanderlei Silva i Brian Stann.

To je najnoviji okršaj koji je dodan na taj event planiran za 3. ožujka iduće godine u Saitama Areni, a zanimljiva je i informacija da će se boriti u poluteškoj kategoriji. Wand je svoju posljednju borbu odradio u catchweightu do 86,5 kilograma, dok je Stann nastupio u srednjoj kategoriji na istoj priredbi kao i naš Pokrajac u rujnu, kada ga je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Michael Bisping.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje kako će povratak Wanda izazvati prilično veliko zanimanje među japanskim MMA fanovima, radi se ipak o jednom od najlegendarnijih boraca Pridea, a to će mu biti prvi nastup u Tokiju nakon čak sedam godina. Posljednju borbu tamo je imao upravo protiv Mirka Filipovića na eventu Pride Final Conflict Absolute, a tada je izgubio čuvenim nokautom u prvoj rundi.

Već je nekoliko puta bilo govora o Wandovom odlasku u mirovinu, no on očito još uvijek smatra da se može nositi barem s onima iz top 10 svoje kategorije, iako su mu rezultati prilično oscilirajući  upravo od tog teškog poraza koji mu je nanio Cro Cop.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara