Wenger: Želim izgubiti od Bayerna samo kako bi novinari mogli biti sretni

Wenger: Želim izgubiti od Bayerna samo kako bi novinari mogli biti sretni

Foto: AFP

ARSENE WENGER je na press konferenciji za novinare dan uoči susreta protiv Bayerna napravio pravi šou. Nervozu je potaknulo pitanje o porazu od Blackburna u FA kupu.

"Gledajte, ovo je konferencija posvećena susretu s Bayernom. Ako ste željeli pričati o subotnjoj utakmici, press-konferencija je bila nakon te utakmice. Ako biste mogli postaviti koje pitanje o sutrašnjoj utakmici, to bi bilo vrlo lijepo", rekao je Wenger.

Nakon što je novinar prepravio pitanje, usmjerivši se na kvalitetu Bavarske momčadi, Wenger je promijenio ploču: "Danas ne želim govoriti o Bayernu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio je u revijalnom tonu...

"Ne želimo ni ove sezone osvojiti trofej! Zapravo, želim da izgubimo utakmicu protiv Bayerna, samo kako bi vi svi mogli biti sretni", rekao je ljutito Wenger.

"Ako kažem da ćemo pobijediti, vi ćete mi se smijati. No, ja sam uvjeren da će mi igrači dokazati da sam u pravu. Već smo igrali finale, polufinale, četvrtfinale. Priliku za isto imamo i ove sezone. Niste toga svjesni, ali nedostajat ću vam kada me se konačno riješite. Moj ugovor istječe 2014. godine. Vidjet ćemo što će se do tada dogoditi", za kraj će.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara