Zamjena domaćinstva: Dinamo i Lokomotiva na Maksimiru, Zagreb i Slaven u Kranjčevićevoj

Zamjena domaćinstva: Dinamo i Lokomotiva na Maksimiru, Zagreb i Slaven u Kranjčevićevoj

Foto: Hina

ZBOG nepovoljne vremenske prognoze kojom se u narednim danima najavljuju oborine i mogućnost većih količina snijega u kontinentalnoj Hrvatskoj, Udruga klubova Prve HNL objavila je kako su se četiri kluba, Dinamo, Lokomotiva, Zagreb i Slaven Belupo, dogovorila o zamjeni domaćinstva na njihove dvije utakmice 20. kola koje su na programu ovoga vikenda.
 
Oovjerenik za natjecanje Josip Brezni tu je zamjenu odobrio.
 
"Slaven Belupo i Zagreb dogovorili su da se njihov međusobni susret u nedjelju u 17 sati igra u Zagrebu budući da je u Koprivnici teren za igru trenutačno prekriven snijegom. Ova zamjena mogla se dogovoriti i zbog činjenice da su Lokomotiva i Dinamo također dogovorili zamjenu domaćinstva pa će se umjesto na stadionu u Kranjčevićevoj ulici utakmica igrati u subotu u 15 sati na stadionu u Maksimiru gdje, u slučaju potrebe, postoje tehničke pretpostavke za grijanje terena.
 
Zbog ovih zamjena domaćinstava mijenja se i raspored odigravanja utakmica u 29. kolu koje je na rasporedu 18. travnja kada će domaćini biti Slaven Belupo i Lokomotiva", objavila je Udruga prvoligaša.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara