Zbog baklji kažnjeni Dinamo, Zagreb, Hajduk i Rijeka

Zbog baklji kažnjeni Dinamo, Zagreb, Hajduk i Rijeka

Foto: Hina

DISCIPLINSKI sudac Krešimir Vlajčević objavio je nove kazne za klubove, igrače i dužnosnike klubova nakon burnog prošlog, 33. kola HNL.

Fizioterapeuta Zadra Srđana Ivkovića kojeg su suci udaljili s klupe u 32. minuti utakmice Istra 1961-Zadar zbog napuštanja tehničkog prostora i vrijeđanja, kaznio je novčanom kaznom u iznosu od 2.000 kuna.

Disciplinski sudac više posla imao je s kažnjavanjem klubova zbog huligana među navijačkim skupinama koji su palili pirotehnička sredstva za vrijeme odigravanja utakmica.

Rijeka je kažnjena s 5.000 kuna zbog paljenja nekoliko pirotehničkih sredstava u gledalištu u 70. minuti na utakmici Rijeka - Lokomotiva.

Na utakmici Hajduk - Osijek pirotehnika je korištena u više navrata, a zbog baklje ubačene u teren za igru u 55. minuti igra je bila u prekidu od 20 sekundi pa je Hajduk kažnjen s 10.000 kuna.

Na utakmici Zagreb-Dinamo tzv. navijači iz skupine BBB koji su se nalazili na gostujućoj tribini u 75. minuti zapalili su 15 baklji od čega su 7 bacili u teren za igru pa je utakmica bila u prekidu dvije minute: budući se radi o ponovljenom slučaju prekida igre od strane iste navijačke skupine Dinamo je kažnjen s 15.000 kuna, a Zagreb kao organizator s 5.000 kuna.

Zbog nesportskog ponašanja momčadi (članak 54. DP HNS-a) na utakmici Istra 1961-Zadar, 5 opomena i jedno udaljenje s klupe, Zadar je kažnjen s 5.000 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara