Zdravko Mamić: Brbić je u svađi s rasvjetnim stupom na Poljudu

Zdravko Mamić: Brbić je u svađi s rasvjetnim stupom na Poljudu

Foto: Hina 

ODGOVOR Zdravka Mamića na protestno priopćenje Hajduka već nakon prve utakmice u prvenstvu dogodio se na treningu Dinama po povratku iz Litve. Hajduk je u priopćenju, izuzev tradicionalne fraze da "živi vječno" podsjetio i na to da je "trn u oku okupatora", odnosno Zdravka Mamića. Posljednji je povod suđenje u susretu s Istrom na otvaranju sezone na Poljudu, koje je uzrokovalo i novi populistički izljev gradonačelnika Splita Ive Baldasara. On je, naime, spreman podržati Hajduk u istupanju iz lige. Javio se čak i splitski HSLS, priopćenjem u kojem navodi da je dosta iživljavanja nad Hajdukom. 

Mamić je prije puta u Litvu na susret protiv Žalgirisa izjavio da je u dubokoj boli zbog remija Hajduka i Istre. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazda Dinama za predsjednika Hajduka tvrdi da je u svađi i s rasvjetnim stupom na stadionu.

"Je li moguće da oni u Hajduku stvarno misle da Dinamo i HNS razmišlja samo o njima. Ljudi koji koriste izraze poput okupator, agresor i slično, opasni su za nogometno okruženje", poručio je Mamić i nastavio s dragim mu tezama kojima obezvrjeđuje rad Hajdukove uprave.

"Vodstvo Hajduka stvorilo je toliko neprijatelja da su u stanju posvađati se i s rasvjetnim stupom na Poljudu. Hajduk je jedan od najvećih klubova u Europi, ali njihovo je vodstvo limitirano. Zar oni stvarno da svi razmišljaju o njima, zar ih mrze baš svi, Šibenik, Zadar, Dubrovnik? Nemoguće je da tako razmišljaju", odgovara Mamić. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara