"Zlatna zviždaljka": Naš Hajduk pokrenuo akciju u kojoj traži nezakonitosti u radu kluba

"Zlatna zviždaljka": Naš Hajduk pokrenuo akciju u kojoj traži nezakonitosti u radu kluba

Foto: Cropix

UDRUGA Naš Hajduk, koja je utemeljena je u ljeto 2011. godine s namjerom da se angažira u novom modelu upravljanja klubom, pokrenula je akciju "Zlatna zviždaljka" u kojoj će se prikupljati dokazi o potencijalno nezakonitim radnjama u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje Udruge Naš Hajduk prenosimo u cijelosti:

Na prijedlog članova na izbornoj skupštini Udruge Naš Hajduk, održanoj krajem prošle godine, izglasana je odluka da se Nadzornom odboru i Upravi Hajduka da preporuka o pokretanju građanskih postupaka radi naknade štete i eventualnih kaznenih postupaka prema odgovornima pojedincima čije su loše ili zlonamjerne poslovne odluke dovele do sadašnjeg financijskog kraha. Istom odlukom doneseno je rješenje i da sama Udruga pokrene projekt prikupljanja dokaza o potencijalno štetnim, nemoralnim, sumnjivim pa čak i kaznenim radnjama, a sve u cilju pokretanja građanskih i kaznenih postupaka radi naknade štete načinjene Hajduku. Pokrenuti projekt je, odlukom Upravnog odbora o provedbi odluke Skupštine, nazvan "Zlatna zviždaljka".
 
Molimo sve navijače, sadašnje i bivše zaposlenike Hajduka, sadašnje i bivše članove Nadzornog odbora, sadašnje i bivše igrače, novinare, zainteresirane pojedince i tvrtke koje imaju ikakva saznanja o sumnjivim aktivnostima u Hajduku da svoje dokaze ili samo sumnje prijave na email zlatna.zvizdaljka@gmail.com ili poštom na: Udruga Naš Hajduk; Zrinsko Frankopanska 17; 21000 Split.
 
Svi pristigli materijali bit će proučeni te proslijeđeni na daljnje postupanje institucijama Republike Hrvatske i Europske unije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara