"Ako Hrvatska pobijedi, Modrić je izgubljen za Arsenal"

"Ako Hrvatska pobijedi, Modrić je izgubljen za Arsenal"

NA INTERNETSKOM okupljalištu Arsenalovih navijača, jedan je škotski Topnik ponudio svoje, u najmanju ruku nekonvencionalne razloge, zašto će večeras navijati za Englesku.

Gordi Albion večeras će imati potporu Gordona Massona, iako "zbog toga možda više nikad neće smjeti vratiti u svoju zemlju". Škoti večeras, naime, svi navijaju protiv kletog kolonijalističkog okupatora i nadaju se pobijedi Kockastih.

Ali, pobjeda Engleske večeras će, smatra Masson, ići u prilog Arsenalu. Arsenalova je svlačionica, opće je poznato, prošarana strancima, većinom Francuzima, koji će idućeg ljeta svi igrati na Europskom prvenstvu. I vratiti se kući umorni uoči početka sezone. Stoga, ako se Engleska kvalificira, to znači da će brojni igrači velikih konkurenata Chelsea, Liverpoola i Manchestera također imati turbulentno ljeto bez vremena za odmor.

No, drugi je razlog, kaže Masson, možda čak i važniji, a nama zasigurno zanimljiviji. Drugi je razlog Luka Modrić. "U slučaju hrvatskog poraza, možda će Roman Abramovič odlučiti kako Modrić ipak nije pravi igrač za Chelsea".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Modrić i Eduardo i večeras demonstriraju svoju uobičajenu telepatsku komunikaciju na terenu i izbace Englesku s Europskog prvenstva, možete biti sigurni da će Chelseajev interes za Modrića dodatno porasti. Tada će sve nade njegovog prelaska u Arsenal biti bačene u vodu, jer sasvim je sigurno da Wenger neće ući u financijsko nadmetanje s Chelseajem", piše Masson.

"Stoga, i ne mogu vjerovati da ovo govorim, idemo Engleska. Govoreći čisto kao navijač Arsenala, nadajmo se da će Eduardo i Modrić večeras odigrati neuobičajeno loše".

P.V.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara