Altintop: Pobjeđujemo Nijemce, nadam se dostojanstvenoj proslavi

HAMIT ALTINTOP rođen je u Njemačkoj. Rekao je kako se nada da će za njega posebna utakmica između Turske i Njemačke proći u savršenom miru.

"Ne bojimo se Nijemaca, nemamo zašto. Mi u toj utakmici nemamo što za izgubiti. Jest da će nas za dvoboj biti spremno ukupno 14 igrača, što je raritetna situacija, no nije niti to razlog za strah", započeo je Altintop i zaključio kako u silnom broju ozljeda možda i ne treba tražiti čudo, već proanalizirati način na koji su protivnici igrali obranu protiv njih.

"Nije nam važna formacija u kojoj će Nijemci istrčati na teren, mi ćemo igrati svoju igru, kao i do sada. Uistinu s optimizmom dočekujem tu utakmicu. Bit će to za mene posebna utakmica. Njemačkoj imam razloga zahvaliti za mnogo stvari, no ja sam Turčin, s majkom pričam turski i kada obučem dres reprezentacije, s Turskom sam u dobru i zlu", rekao je Altintop, koji je rođen u Gelsenkirchenu, te zaključio:

"Nadam se da će se nakon utakmice slaviti, no u granicama normale. Treba razdvojiti proslavu od huliganizma, sve mora biti u okvirima, kako i dolikuje. Bez obzira na ishod utakmice, nadam se da će sve proći mirno, da ćemo se svi još više zbližiti."

Totalsport
Foto: Kristijan Horvat

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara