HNL

Andrijašević opet u Hajduku? "To su gluposti"

Andrijašević opet u Hajduku? "To su gluposti"
Foto: Getty Images/Guliver Image

U MEDIJIMA se ovih dana pojavila priča da bi se Franko Andrijašević nakon pet godina mogao vratiti u Hajduk.

Rođeni Splićanin Hajdukovo je dijete te je na Poljudu prošao sve selekcije, od najmlađih do seniorske, da bi u senzacionalnom transferu u ljeto 2014. godine otišao u Dinamo za 750.000 eura.

Andrijaševićev odnos sa svima u Hajduku i oko njega se pokvario nakon što je zbog unaprijed dogovorenog vjenčanja 2012. godine propustio derbi s Hajdukom. Pravdao se da je odavno odabrao taj datum za vlastito vjenčanje, a klub ga je zbog toga kaznio.

Nije se Andrijašević naigrao ni u Dinamu koji ga je poslao na posudbu u Lokomotivu, da bi ga u ljeto 2016. godine prodao Rijeci. Na Rujevici je Andrijašević briljirao, a 2017. godine je sa 16 golova i pet asistencija odveo Rijeku do prvog naslova prvaka.

Mišković ga je prodao Gentu za 4,25 milijuna eura, gdje se također nije nametnuo, a nakon prošlogodišnje posudbe Waasland-Beverenu (gol i tri asistencije) se vratio u klub. Priča se da bi se mogao vratiti u Hajduk, ali od toga neće biti ništa, rekao je za Index njegov menadžer Andy Bara.

"Tu priču sam i ja čuo jučer od novinara, ali to su gluposti. Koliko znam, nije u najboljim odnosima s Hajdukom, ali o tom transferu uopće nije bilo riječi. Franko je igrač Genta", rekao je kratko Bara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara