ANTE ĆORIĆ

Ante Ćorić demantira izjave svog oca za Index, napali ga ultrasi Rome

Ante Ćorić demantira izjave svog oca za Index, napali ga ultrasi Rome
Foto: Instagram / Youtube

ANTE ĆORIĆ zbog intervjua koji je njegov otac Miljenko Ćorić dao za Index na svom Instagram profilu obratio se navijačima Rome. Priče im se ne podudaraju.

Index je s ocem Ante Ćorića razgovarao preksinoć, povodom ponuda koje je Roma, kako tvrdi Miljenko, primila za hrvatskog veznjaka i nekad veliku nadu Dinama i hrvatske reprezentacije koji stagnira na Olimpicu.

Između ostalog, otac Miljenko kazao je Indexu kako je Antu pod svaku cijenu morao iščupati iz Dinama, gdje je loš odnos sa Zdravkom Mamićem, gazdom hrvatskog nogometa i trgovcem djecom, mladog igrača prikovao za klupu. 

"Danas me Ante nazvao i rekao da ga Roma ne želi pustiti. Postoje konkretne ponude, Roma to ne krije. Ante više ne želi igrati Italiji. Da smo mogli birati, to je bila posljednja liga za koju bismo se odlučili. Roma je bila prevelik zalogaj, ali nismo imali izbora. No, kako je odnos sa Zdravkom Mamićem bio loš u vrijeme dok je igrao u Dinamu, htjeli smo otići pod svaku cijenu. Htjeli smo bilo što, osim Italije i Francuske, ali izbora nije bilo", za Index je kazao tata Ćorić.

Tijekom večeri više se smo se puta čuli s Ćorićevim ocem, s obzirom na to da je nakon intervjua primio "stotine poziva". Očekivano, jer iznio je vrlo delikatne stvari o odlasku iz Dinama. Trenutno sam vodi brigu o Antinoj karijeri, dok bi u ponedjeljak trebao dovršiti pregovore s jednom agencijom iz Nizozemske.

"Više ne mogu ovo sam, to je moje dijete", kazao nam je otac Ćorić i ponovio da u razgovoru nikoga nije htio uvrijediti.

Ante se zbog izjava svog oca o načinu na koji se odigrao skupi (osam milijuna eura) transfer u Romu oglasio na Instagramu. Ultrasi Rome zasuli su ga porukama, a Ante im je odgovorio da nije bio prisiljen potpisati za klub te da je odluka bila isključivo njegova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Le dichiarazioni attribuite a mio padre, per cui saremmo stati costretti ad accettare la Roma, non sono mai state rilasciate né da lui né da me. Sono stato onorato sin da subito dell’opportunità di vestire la maglia della Roma e il mio obiettivo è continuare a farlo più a lungo possibile. So che dovrò continuare a lavorare duramente per ottenere questo scopo. Forza Roma 💛❤️ The statement attributed to my father, claiming that we were forced to accept Roma, was never given by my father or by anybody else. From the beginning it has been an honour to wear this shirt and my goal is to keep doing so as long as possible. I know that I will have to continue working hard to reach this objective. Forza Roma 💛❤️

Objavu dijeli Ante Ćorić (@ante_coric24)

Embed from Getty Images

"Nikad nisam bio prisiljen izabrati Romu, niti je na moju odluku utjecao otac ili bilo tko drugi. Od samog početka sam počašćen što mogu nositi dres Rome i cilj mi je činiti to što je duže moguće. Nastavit ću raditi kako bi ispunio taj cilj. Forza Roma!", napisao je Ćorić.

I danas su ostala neodgovorena pitanja o vlasništvu nad mladim talentom, koji je bio dio agencije Doyensport, a kako se doznaje iz više izvora i medija kojima su dostupni iskazi svjedoka u procesima protiv bjegunca Zdravka Mamića, slučaj Ćorić je jedan od predmeta istrage, odnosno igrač preko kojeg su otac i sin Mamić izvlačili novac iz Dinama.

Otac Miljenko zamolio nas je tijekom razgovora da ne otvaramo stare teme te naglasio da se s Mamićem raskusurao te da mu u životu želi sve najbolje. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara