Ivan Rakitić

AS: U Barceloni igrači danas zadirkuju Rakitića

AS: U Barceloni igrači danas zadirkuju Rakitića
Screenshot (Youtube)

IVAN RAKITIĆ vratio se u Barcelonu nakon utakmica reprezentacije Hrvatske i odmah su ga dočekali problemi. Aerodrom El Prat bio je blokiran zbog velikih prosvjeda koji su pod nazivom Demokratski tsunami organizirani u znak podrške borcima za katalonsku neovisnost koje je Španjolska osudila na zatvorske kazne. 

Prekinute su bile autobusne i linije metroa koje vode do aerodroma ispred kojeg su ostale zarobljene stotine automobila pa je hrvatski reprezentativac s putnom torbom i vrećicama pješke krenuo prema gradu. Fotografija Rakitića kako pješke ide kući postala je hit na internetu.

"Sretno sam stigao kući i evo me s mojim princezama. Hvala vam na porukama podrške", napisao je Rakitić nakon dolaska kući.

Madridski AS piše da su suigrači u Barceloni zadirkivali Rakitića zbog načina na koji je stigao kući.

"Hrvatski nogometaš morao je podnijeti ismijavanje od suigrača koji su zbijali šale na račun situacije u kojoj se našao", pišu Madriđani.

Rakitić je ove sezone nesretan u Barceloni, gdje ima smanjenu minutažu. Postoji nekoliko klubova koji žele dovesti Rakitića. Za interes PSG-a i Juventusa se već dugo zna, odnedavno je u igri Manchester United, a sad se javio još jedan talijanski velikan. Calciomercato tvrdi kako se u igru uključio i Milan te kako je Zvonimir Boban nazvao Rakitića i ponudio mu ulogu u momčadi. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara