TRANSFERI

AS: U Liverpoolu se ovog tjedna igra partija pokera, dobitak je Neymar

AS: U Liverpoolu se ovog tjedna igra partija pokera, dobitak je Neymar
Foto: EPA

JOSEP MARIA BARTOMEU, predsjednik Barcelone, proveo je posljednjih nekoliko sati svog boravka u SAD-u uz telefon trajno povezan s glavnim ljudima u operaciji Neymar, piše AS koji tako naziva Barcelonin pokušaj vraćanja Brazilca na Camp Nou.

Bartomeu aktivno komunicira s Andreom Curyjem, jednim od najvažnijih Barceloninih ljudi u Brazilu. On u suradnji s Pinijem Zahavijem, izraelskim agentom koji je prije dvije godine dogovorio Neymarov transfer iz Barcelone u PSG, obavještava predsjednika Barcelone o svim novostima.

Predsjednik Barcelone ne planira putovati u Liverpool na ovotjedni sastanak s Nasserom Al-Khelaifijem na kojem je trebao raspravljati o Neymarovom transferu. Kako se prošlog ponedjeljka u priču uključio i Real Madrid, nije potpuno jasno koji bi mogao biti sljedeći Barcelonin potez. 

Posljednji juriš

Očito je kako Barcelona pokušava na svim frontovima dokazati Neymaru da ga želi u Kataloniji pa su tako Pique, Suarez, Arthur i Alena prošlog tjedna u više navrata govorili o tome kako bi voljeli Brazilca vidjeti na Camp Nouu. 

AS piše da je Barcin pokušaj dovođenja Neymara, sad kad se u priču uključio i Real Madrid, partija pokera u kojoj se ne zna tko blefira. 

Bez obzira na to što Bartomeu neće biti prisutan na ključnom sastanku u Liverpoolu, na kojem će, tvrdi AS, biti i predstavnici Real Madrida, Barcelona će imati svoje predstavnike. Bit će to posljednji juriš Katalonaca, a tko pobijedi u toj partiji pokera u Liverpoolu, kući će otići s najvećim dobitkom - Neymarom. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara