Asanović: Ako Dudu dođe, mi ćemo ga ugostiti na najljepši mogući način

PREMA informacijama koje su se jutros pojavile u hrvatskom tisku, najbolji hrvatski napadač Eduardo da Silva posjetit će hrvatski kamp u Bad Tatzmandorfu, a usput će skoknuti i do Zagreba.

Odmah nakon njegove teške ozljede, predsjednik Saveza Vlatko Marković izvijestio je javnost kako će Dudu i njegova obitelj biti posebni gosti HNS-a u austrijskom kampu. No nakon što je odlučeno da će Eduardo rehabilitaciju provesti u rodnom mu Brazilu, plan je promijenjen, jer se vjerovalo da bi putovanje narušilo oporavak.

Kako Duduov oporavak teče mnogo bolje i mnogo brže nego što se očekivalo, ponovno je aktualiziran njegov posjet svojim suigračima, kojima bi sigurno bilo drago vidjeti čovjeka koji je svojim golovima i odveo hrvatsku na Euro.

Kontaktirali smo tvrtku Playbox, koja medijski zastupa Arsenalovog napadača, te provjerili informaciju.

"Nemam takvu informaciju, što ne znači da ona nije točna. Možda su neki drugi kolege iz firme upoznati s Eduardovom posjetom", rekao nam je Neven Cvijanović u telefonskom razgovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje da bi Eduardova posjeta oraspoložila reprezentativce i dala im dodatan podstreh pred početak Europskog prvenstva.

Asanović: Hoće li doći, o tome otom-potom

"Znam samo ono što sam čuo. Dudu je jako dobro, a sad hoće li se priključiti reprezentaciji otom-potom. Osobno bi mi bilo jako dobro, ali ne znam koliko je dobro da prekida odličan oporavak dugim letom i dolaskom u Austriju. Naravno ukoliko se on za to odluči mi ćemo ga primiti na najljepši mogući način", izjavio je pomoćni trener reprezentacije Aljoša Asanović na odlasku reprezentacije za Mađarsku.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara