Balakov nakon pobjede nad Zadrom: "Ovo je bila moja najteža utakmica na klupi Hajduka"

Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix

HAJDUK je protiv Zadra pokazao igru koju vrijedi vrlo brzo zaboraviti. Zadrani su vrlo lako mogli biti "crna mačka" Krasimiru Balakovu, međutim Maloča i Anas Sharbini spasili su bugarskog stručnjaka.

>Torcida poručila: "Vi niste Hajduk", Sharbini spretnim golom srušio Zadar

"Ovo je bila moja najteža utakmica otkad sam ovdje", započeo je novinsku konferenciju Balakov, a zatim nastavio: "Anas Sharbini je sigurno igrač utakmice. On je naša duša i motor, posebno kada smo ostali bez Andrića, Anas se nametnuo kao vođa. On je poveo mlade igrače kojima skidam kapu jer su odlično odigrali ovu utakmicu".

Torcida je tijekom cijele utakmice skandirala: "Skidajte dresove" i "Vi niste Hajduk", stoga vjerujemo kako bi se teško složili s trenerom "bilih".

"Imali smo doista vrlo loše faze igre, ali to je jer smo igrali s mladima i nikada nismo igrali u ovakvom sastavu. Posebno kada imate sastav pun mlađih igrača koji osciliraju, međutim ovo je njima zasigurno korak prema naprijed."

"Dobro je što smo blizu Dinamu. To nam pomaže da radimo, da smo motivirani i to nas vuče naprijed", poručio je Balakov.

Anas Sharbini postigao je jedini gol na utakmici, a bio je jedan od rijetkih igrača koji su zaslužili prolaznu ocjenu nakon susreta.

"Subašić i ja smo bili među najstarijim igračima zato nije ni čudo kako smo pali u igri. Pobjeda je teško izborena, a ja se nadam da će nam Balakov ostati trener da se što bolje pripremimo za proljeće", zaključio je Anas.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara