"Barakude" pred Srbiju: "Jedva čekamo"

"Barakude" pred Srbiju: "Jedva čekamo"

Foto: Hina

HRVATSKI vaterpolisti otputovali su na Europsko prvenstvo koje se igra u Beogradu od 10. do 23. siječnja. "Barakude" koje vodi Ivica Tucak otvaraju Euro utakmicom s domaćinom Srbijom u nedjelju u 20.30 sati.
 
"Nadam se da smo učinili sve što smo trebali u ovom periodu priprema. Ekipa je potpuno psihički i fizički spremna za jedno takvo veliko natjecanje kao što je Europsko prvenstvo. Idemo iz utakmice u utakmicu kao na svakom velikom natjecanju. Bit će bitno da budemo pravi od osmine finala prema dalje. Ponavljam, mislim da smo potpuno spremni unatoč svim problemima koje smo imali", izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Zadovoljan pripremama prije odlaska u Beograd bio je i branič Andro Bušlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Odradili smo zadnji ciklus priprema u Dubrovniku. Ozljede i ozljeđeni igrači su iza nas. Mi koji smo tu, nas trinaest, smo spremni i kompletni te jedva čekamo utakmicu u nedjelju sa Srbima. Nadamo se da ćemo biti dobri u toj utakmici te sve bolji kako turnir bude išao dalje", poručio je Bušlje.

Podsjetimo da Hrvatska u grupi B nakon ogleda sa Srbijom iduću utamicu igra protiv Francuske u utorak, 12. siječnja u 16.45 sati, dok posljednju igra protiv Malte u četvrtak, 14. siječnja u 9.30 sati.

U Beograd su otputovali: Josip Pavić, Marko Bijač, Damir Burić, Andro Bušlje, Marko Macan, Luka Lončar, Boris Pavlović, Maro Joković, Antonio Petković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Luka Bukić i Ante Vukičević. Stručni stožer čine Ivica Tucak, Pero Kuterovac, Damir Luketić, dr. Boris Labar i Igor Pezelj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara