Barić će Novoselcu posuditi Srnu i Babića? Utakmicu počinje napad Pršo-Klasnić

Barić će Novoselcu posuditi Srnu i Babića? Utakmicu počinje napad Pršo-Klasnić
BUDE li napadački tandem protiv Nijemaca učinkovit kao i u svojim klubovima, Oliveru Kahnu neće biti lako.

Na jučerašnjem treningu kao najbolji napadački par pokazali su se Dado Pršo i debitant Klasnić, a ni Ivica Olić nije bio daleko od njih.

No, za pretpostavljati je da će Klasnić dobiti priliku ispred Olića jer je Olić tek prošao pripreme, dok je Klasnić u natjecateljskoj formi.

Reprezentacija će uz Rapaića, Tudora, Kranjčara i Šokote, biti i bez Ivice Mornara kojemu je ozlijeđen aduktor, zbog kojega će morati pauzirati najmanje tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na konferenciji za novinare održanoj jučer Barić je rekao kako će na utakmici protiv Nijemaca zahtijevati da se obrana više uključuje u središnjicu, pa čak i u napad, a najbitnije je da veza ubrza protok lopte i stvara šanse.

Iako je nedavno rekao kako nitko neće biti povlašten, te kako će se svi morati dokazati, jučer je rekao kako "naravno nisu svi pod istim povećalom, primjerice Pršo", prenijele su Sportske novosti.

Nekoliko rečenica posvetio je i mladoj hrvatskoj reprezentaciji, no mediji o tome donose kontradiktorne informacije.

Dok Sportske novosti pišu kako postoji mogućnost da će Barić Srnu i Babića posuditi Novoselcu za neke utakmice na Europskom prvenstvu, Jutarnji javlja kako je teško vjerovati da bi Barić uopće i razmišljao o kakvoj posudbi. Niko Kranjčar vjerojatno će igrati za mladu reprezentaciju.

Što će s tim biti znat će se za otprilike dva tjedna. Bitno je da propisi ne zabranjuju igračima nastupanje na oba prvenstva, no pitanje je koliko to može igrač izdržati.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara