BBB-i prijete igračima Dinama ozljeđivanjem, a novinarima da će iz redakcija ići kući u gaćama

JUČER je u nekoliko redakcija dnevnih listova stigao dopis koji potpisuje "interventna postrojba BBB-a". Dopis s naslovom 3 x DOSTA upućen je igračima, upravi i novinarima, a BBB-i upozoravaju da je skidanje igrača bilo posljednje mirno upozorenje.

Najbitnije dijelove dopisa prenosimo iz Sportskih novosti:

"DOSTA nam je igračke nonšalancije i ponižavanja iz kola u kolo. Sada su poniženi barem djelomično za sve ono kako ponižavaju grb koji nose. Ovo je bilo posljednje mirno upozorenje. Tko se ne osjeća sposobnim braniti Dinamove boje neka sam traži ispisnicu, jer sljedeći korak će biti ozljeđivanje koje bi im moglo prekinuti nogometnu karijeru.

DOSTA nam je politikantske uprave koja nije svjesna da je u ovoj krizi u istom košu s igračima, a uz to nam opet kao kukavičje jaje smješta političku promodžbu na plećima Dinama. Gospodo ako se ne priberete i ne shvatite da je Dinamo iznad margina političkih obračuna, vi ste sljedeći za skidanje. Naša stranka je Hrvatska, a klub Dinamo!

DOSTA nam je novinara koji senzacionalistički pišu o Dinamu s tendencijom da za različite ljude iz sjene odrade prljave poslove kako bi im omogućili osobne benificije na grbači kluba kojeg volimo. Već nam je mučno od stalnog dizanja prašine i zamućene vode koje se takvim pisanjem uzrokuje. Neka jednom za sva vremena prestanu kalkulacije s našom pozicijom i neka postane jasno da je naša jedina želja uspjeh Dinama. Onima koji se neće pridržavati ovih naputaka poručujemo da će kućama iz svojih redakcija ići u gaćama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodo, zapitajte se jeste li spremni biti uz nas ili protiv nas. Protivnici neka nas se čuvaju, jer ovo je prvo i zadnje upozorenje"

Svaki komentar na gore napisano je suvišan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara