Besek tvrdi da ga je smijenio bosanski lobi, Herjavec zvao Ćiru

Besek tvrdi da ga je smijenio bosanski lobi, Herjavec zvao Ćiru
LJUTITI Dražen Besek, do jučer trener Varteksa, izjavio je kako nije više trener varaždinskog prvoligaša zbog Veldina Karića i bosanskog lobija. Nevenko Herjavec u potrazi za novim trenerom zvao je Ćiru Blaževića.

Ogorčeni Besek novinarima je izjavio kako mu je Karić sa svojim bosanskim istomišljenicima stvarao najviše problema, te da su upravo zbog Karića i on (Besek) i Mumlek morali otići.

Karić dugo nije bio na popisu Varteksovih nogometaša, no zbog rezultata i pritiska od Izvršnog odbora kluba, Besek ga je vratio u momčad. Besek tvrdi i da su on i njegova obitelj primali anonimne prijetnje zbog neigranja Karića. Kada se Karić vratio u momčad, prema riječima Beseka, dao je ultimatum "ili ja ili Mumlek".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
S Karićem su se slagali Režić, Vučković, Vasilj, Huljev i Fumić, a Besek smatra da će i dalje raditi probleme. Besek smatra da je sam kriv, jer nije reagirao kako treba kada je trebalo, a mogao je i otići, no nije želio.

Veldin Karić tvrdi da nitko nije bojkotirao Beseka, da su svi igrali najbolje što mogu, te da je Besek namjerno izostavljao neke igrače. Siguran je kako za Varteks dolaze bolja vremena odlaskom Beseka.

Nevenko Herjavec, direktor Varteksa u četvrtak ujutro razgovarao je Ćirom Blaževićem, za kojega kaže da je "dobar, ali skup".

Više o mogućem treneru znat će se u ponedjeljak kada će se sastati IO kluba.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara