LIGE PETICE

Bild: Kovač se prepao i povukao potez kojim želi svima udovoljiti

Bild: Kovač se prepao i povukao potez kojim želi svima udovoljiti
Foto: EPA

BAYERN danas gostuje kod Augsburga od 15:30, a glavna nogometna tema u Njemačkoj trenutno je Niko Kovač koji mora odabrati desetku za tu utakmicu. 

Već neko vrijeme u njemačkim se medijima vodi rasprava o odnosu Nike Kovača i Thomasa Müllera kojeg je hrvatski trener stavio u drugi plan otkad je sjeo na klupu. 

U pet utakmica u nizu ove sezone kod Kovača sakupio je ukupno 66 minuta, a ako gledamo cijelu sezonu, u dosadašnjih sedam utakmica ukupno je dobio 286 minuta (40,9 u prosjeku).

Nove prozivke za Kovača

Premalo, ako pitate navijače Bayerna i njemačke medije od kojih je najglasniji Bild koji već danima kritizira Kovača koji na Müllerovoj poziciji koristi Phillipea Coutinha. 

Bild je jučer objavio da Kovač već ima pobunu u svlačionici te da će zbog toga popustiti i danas u sastav protiv Augsburga uvrstiti Müllera.

Ipak, danas Bild donosi vjerojatne sastave za utakmicu, a u sastavu Bayerna za današnje gostovanje nalaze se i Coutinho i Müller. Kovač je, dakle, odlučio postići kompromis i dati priliku obojici. Ili, kako to piše Bild, "Kovač se prepao i povukao potez kojim želi svima udovoljiti".

Rezultati by SofaScore
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara