Bilić kategorički tvrdi: Nitko me iz HDZ-a nije zvao da sudjelujem u kampanji

IZBORNIK hrvatske reprezentacije Slaven Bilić bio je iznimno ljut jutros u Čatežu zbog napisa u jednom dnevnom listu gdje ga se povezuje sa izbornom kampanjom HDZ-a.

"Nitko me iz HDZ-a nije zvao i to izričito tvrdim. Zahvaljujem im se što su prepoznali važnost moje funkcije i znam da sam im iznimno zanimljiv, ali kategorički odbijam bilo kakvu suradnju."

Podsjetimo se, nakon što je predizborna je kampanja "progutala" najistaknutije hrvatske sportaše/klubove, poput Nike Kovača, Ivana Balića i Petra Metličića pa i Dinama, red je izgleda došao i na vrlo popularnog Slavena Bilića, izbornika još popularnije reprezentacije.

No, Bilić za sada odbija sudjelovanje u kampanji, a kako će se stvari odvijati kasnije teško je prognozirati. Što se tiče reprezentativnih novosti, Bilić ističe kako su svi zdravi i spremni za vrlo važnu utakmicu u Skopju.

"Jučer smo trenirali fantastično i to nam daje dodatnu satisfakciju, optimizam, ali i motiv pred subotnju utakmicu. Istina, pritisak sve više raste, ali svi smo zdravi pa shodno tome i zadovoljni. Mandžukić se skroz oporavio, Pranjić se opravlja rapidnom brzinom, iako nije u konkurenciji za Skopje. Sve u svemu, spremni dočekujemo utakmicu, puni smo snage i optimizma, ali i pameti.

V.B.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara