Bio je u penziji četiri godine, a onda srušio prvaka: "UFC se promijenio, sada je više poput kečera"

Bio je u penziji četiri godine, a onda srušio prvaka: "UFC se promijenio, sada je više poput kečera"

Foto: Getty Images/Guliver Image

MMA legenda Georges St. Pierre uživa u svojoj velikoj pobjedi potiv Michaela Bispinga na UFC-u 217. Novopečeni stari UFC prvak pritom i dalje ne silazi s naslovnica medija, ne samo onih specijaliziranih, nego i onih “mainstream”, koji su velikim oduševljenjem popratili njegov povratak i uspjeh.

Upitan o osjećaju koji je doživio prilikom povratka u oktogon i čitavoj atmosferi oko dvoboja u New Yorku, GSP je u posljednjem intervjuu dao zanimljivu opservaciju. Tvrdi da je sve mnogo drugačije nego kada je napustio sport prije četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Sport se jednostavno promijenio. Sada je više poput kečera. Ludnica vlada. Nije kao kada sam ga napustio prije četiri godine. Sada je sve mnogo luđe. Također, borio sam se protiv protivnika koji priča mnogo trash talka, što je malo drugačije. Jednostavno je bilo drugačije okruženje nego ranije”, izjavio je UFC prvak u srednjoj kategoriji te je dodao:

"I fanovi su luđi. Svi su više involvirani. Ali bilo je zabavno i uživao sam u procesu."

I dalje se ne zna što planira novi/stari prvak. Hoće li, kao što mu ugovor kaže, ostati u srednjoj kategoriji? Ili će se spustiti u velter i pokušati ujediniti pojaseve protiv Tyronea Woodleyja? I dvoboj s Conorom McGregorom nije znanstvena fantastika s obzirom na sve što smo posljednjih godina vidjeli u UFC-u! Izbora je mnogo, a on mora donijeti jedan…

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara