Bišćan: Hajduk pripada vrhu, a danas nitko nije zaslužio pobjedu

Bišćan: Hajduk pripada vrhu, a danas nitko nije zaslužio pobjedu
Nel Pavletić/Pixsell

RIJEKA i Hajduk podijelili su bodove u Jadranskom derbiju utakmicom bez golova u 21. kolu HNL-a. Trener domaćina Igor Bišćan imao je puno problema oko sastavljanja prvih 11 uoči utakmice.

"Tvrda utakmica dvaju čvrstih protivnika gdje je Hajduk imao više od igre prvo poluvrijeme, a drugo mi. Činilo se da smo se nametnuli za riješiti pobjednika, ali nismo uspjeli. S obzirom na sve probleme koje imamo, mislim da moramo biti zadovoljni. Dali smo maksimum danas i dosta toga pozitivnog uzimamo jer smo igrali protiv jako dobrog protivnika, ekipe koja je napravila ogroman iskorak i zaslužuje puno viši plasman od trenutnog, mjesto koje vodi u Europu."

Kakav je bio plan Rijeke u ovoj utakmici?

"Bio je plan stati u blok i pokušati sačuvati energiju jer je situacija to nalagala. Imali smo probleme s izostancima i ozljedama važnih igrača. Gorgon je bio jako upitan jer je sinoć imao visoku temperaturu. Cijela momčad je pokazala karakter i mislim da ne mogu više tražiti od njih. Nekad se činilo da smo pasivni i da nam treba vremena da uđemo u utakmicu. Kad smo se dignuli, igrali smo sve bolje i bolje. Na kraju ni jedna ni druga ekipa nisu dale dovoljno za pobjedu."

U kakvom je stanju Robert Murić?

"Jako je nezgodan igrač za suparničke ekipe. Riskantno ga je bilo staviti u ovakvoj utakmici od prve, ali je dobro reagirao u ovih 15-ak minuta."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara