Bišćan kažnjen sa 6 mjeseci

Bišćan kažnjen sa 6 mjeseci

IGOR BIŠĆAN kažnjen je sa 6 mjeseci zabrane igranja za reprezentaciju, jer je neopravdano napustio kamp hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice s Bugarskom u listopadu prošle godine.

Na jučerašnjem zasjedanju Disciplinske komisije HNS-a, u sastavu Ante Tomaš, Nikola Planinac, Rudi Krznarić, Vlado Iveta i Andrija Habek, odlučeno je kako će kazniti Bišćana s najvećom mogućom kaznom, a Sportske novosti pišu kako je dojam da je komisiji žao što se Bišćanu neće ništa dogoditi u vezi nastupa za klub. Srećom za Bišćana ova se kazna ne može pretočiti u međunarodne relacije. Kazna za Bišćana prestaje vrijediti 7. lipnja 2004. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
11. listopada Bišćan se nije pojavio na sastanku s Barićem, jer je navodno noć prije proveo u zagrebačkom klubu Gjuro 2. Bišćan navodno nije bio zadovoljan svojim statusom u reprezentaciji, pa je rješenje pronašao u bijegu.

Barić je nakon Bišćanovog "bijega" iz Čateža izjavio kako ga nikad više neće pozvati u reprezentaciju, no nedugo nakon toga izjavio je kako "ne smije biti tako rigorozan", te da će mu pružiti drugu priliku ako on to zasluži svojim ponašanjem i igrama.

No, čini se da od toga neće biti ništa dok god je Vlatko Marković predsjednik HNS-a, jer je izjavio kako neće dopustiti Bariću da pozove Bišćana, bez obzira na to koliko mu bio potreban. Dodao je kako su Bišćanu vrata reprezentacije "ne zatvorena, nego zaključana".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara