BISER GODINE Navijač Walsalla našao jeftini smještaj "kraj Portsmoutha", ali nije znao da je zaglavio na otoku

BISER GODINE Navijač Walsalla našao jeftini smještaj "kraj Portsmoutha", ali nije znao da je zaglavio na otoku

Foto: Getty Images/Guliver Image

ENGLESKIM navijačima nekada nije lako putovati na gostovanja njihovih klubova svakog vikenda. Velike udaljenosti, skupe karte za vlakove i autobuse, skupi smještaji... Najzagriženiji navijači godišnje potroše tisuće funti na putovanja, ali nema te cijene koju ne bi platili da gledaju svoju momčad u akciji.

Tako je razmišljao i Davey Drew, navijač Walsalla, koji je u petak krenuo na put u 280 kilometara udaljeni Portsmouth na 2. kolo League One. Drew je bio sretan kad je našao jako jeftin smještaj "samo 11 milja od Portsmoutha", kako je pisalo u opisu na stranici Qusuites. Drew se na Twitteru pohvalio "otkrićem", ali očito nije čitao komentare u kojima je mogao uvidjeti grešku koju je napravio.

No Drewov lijepi izlet na jug Engleske pretvorio se u pravu noćnu moru kad je shvatio da je hotel koji je bukirao zaista 11 milja od Portsmoutha, ali na - otoku. Walsallov navijač nije "odzumirao" kartu na kojoj je bila lokacija njegova hotela, jer da jest, shvatio bi da je njegova soba na Isle Of Wightu, koji je s kopnom povezan samo trajektom.

I dok je Davey putovao na jug, na svoj "tweet" dobio je dvadesetak urnebesnih odgovora u kojima ga prijatelji upozoravaju da stvari nisu tako idealne kako se čine.

U to se uvjerio i sam Davey kad je stigao u Portsmouth, odakle nije bilo autobusa za njegovu destinaciju. Morao je na trajekt, nakon čega je svoju avanturu ljutito ponovno podijelio na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svima na Twitteru cijela priča bila je urnebesno smiješna, ali Daveyu sigurno nije bilo do smijanja. Da stvar bude gora, raspored trajekata bio je takav da nikako nije mogao stići na početak utakmice (1:1) pa je u subotu na Twitteru apelirao na Portsmouth FC da odgode početak susreta jer je on "proživio noćnu moru i trenutačno je na trajektu za kopno".

Naravno da to nije bilo moguće, ali za Daveyevu avanturu čuli su u Walsallu.

"Naš igrač Joe Edwards ponudio se da će mu platiti trajekt, a evo i ja ću se pridružiti. Znam da mu nije lako, ali stvarno nas je sve nasmijao pa nek mu to bude utjeha", rekao je trener Jon Whitney.

Walsall je odlučio ugostiti nesretnog navijača na sljedećoj utakmici, upoznati ga s momčadi i uručiti mu prigodne darove.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara