Bivši svjetski prvak izboden mesarskim nožem: "Ovo je za ljude koje si ubio"

Bivši svjetski prvak izboden mesarskim nožem: "Ovo je za ljude koje si ubio"
Screenshot (Youtube)

JORGE BARRIOS, bivši WBO svjetski prvak u superperolakoj kategoriji, izboden je u jednom kafiću u gradiću Capilla del Monteu, stotinjak kilometara udaljenom od argentinske Cordobe.

Argentinskom boksaču lakše su ozlijeđena prsa, desna ruka i leđa. Prema izjavama svjedoka, napadač je prišao Barriosu, zagrlio ga, ubo nekoliko puta, a potom ga opljačkao i pobjegao.

"S obitelji je uživao u karaokama. Sjedio je i prišao mu je taj lik, zagrlio ga. Mislio je da je to prijateljski zagrljaj, a onda je osjetio ubod. Tad su ljudi vidjeli da krvari i da ima nekoliko posjekotina", rekla je Edith Barrios, sestra bivšeg svjetskog prvaka.

Dio medija piše da je navodno riječ o osveti, a ne o pljački. "Ovo je za ljude koje si ubio", napadač je navodno rekao Barriosu.

Napadač, koji je uhapšen i identificiran kao Ramon Enrique Icardo, aludirao je na prometnu nesreću iz 2010. kada je Barrios prošao kroz crveno na semaforu i ubio 20-godišnju trudnicu. Pobjegao je nakon nesreće, naknadno se predao i osuđen je na četiri godine zatvora.

U boksačkoj karijeri je ostvario 53 pobjede uz četiri poraza.

Embed from Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara