Bjelicu je posebno oduševio ovaj detalj u velikoj Dinamovoj večeri

Bjelicu je posebno oduševio ovaj detalj u velikoj Dinamovoj večeri

"NEMAM riječi kojima bih ovo opisao, devet godina sam u Dinamu, svašta sam proživio i ne mogu vam opisati kako se sada osjećam", riječi su kapetana Arijana Ademija poslije povijesnog uspjeha Modrih koji su poslije gotovo 50 godina izborili europsko proljeće.

Raspoložen je, naravno, bio i strijelac trećeg gola, Mislav Oršić.

"Svi smo sretni da smo to napokon ostvarili. Mislim da smo tijekom cijele utakmice kontrolirali susret, možda je bilo malo teže nakon njihovog pogotka, ali ni jednog trenutka se nismo bojali."

Asistirao mu je još jedan novi igrač u Dinamu ove sezone, Bruno Petković.

"Ovo je nešto na čemu su dečki dugo radili. Došli smo do nečeg što se nije dogodilo skoro 50 godina. Drago mi je da sam odigrao tih 15-ak minuta na kraju i nadam se da sam dao svoj doprinos. Trebamo uživati u ovome i vjerovati da će što dulje trajati."

Projektant maksimirskog čuda, Nenad Bjelica, smatra da je ovo tek početak nečeg velikog. Otkrio je detalj koji mu se posebno sviđa.

"Vidjeli ste kako napadamo u sudačkom vremenu, to rade velike momčadi, momčadi koje imaju potencijal velike momčadi. Možda nismo svjesni što smo napravili, to će doći tek kasnije. Ne tražim pobjede od svojih igrača nego da daju sve od sebe. I oni to daju. Jako sam ponosan na njih."

Rezultati by SofaScore

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara