Blanka: Hellebaut će me dodatno motivirati

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

IAKO je Tia Hellebaut prekinula njezin niz od 34 pobjede i to baš na Olimpijskim igrama u Pekingu, Blanku Vlašić Belgijankina najava povratka atletici veseli.

Hellebaut je u Pekingu preskočila 2.05 metara, isto kao i hrvatska rekorderka, ali Belgijanka je osvojila zlato zbog manjeg broja pokušaja na pobjedničkoj visini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon najvećeg uspjeha u karijeri, Hellebaut je objavila da je završila svoj sportski put. U lipnju prošle godine je rodila kćer Lotte, a nakon dvogodišnje stanke vratila joj se želja za natjecanjima. U utorak je tako, na svoj 32. rođendan, objavila da se na ljeto vraća atletici, što znači da će u Barceloni braniti europski naslov iz Göteborga od prije četiri godine.

U katalonskoj bi nas prijestolnici tako mogao čekati novi veliki dvoboj između Vlašić i Hellebaut, a naša se atletičarka veseli jačanju konkurencije.

"Drago mi je bilo čuti da se Tia Hellebaut vraća. To će skoku u vis donijeti veću pozornost, a uz to, i ja volim imati jake suparnice na natjecanjima. To će me još više motivirati i natjerati me na bolje rezultate", prenio je Blankinu izjavu EME News.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara