Blatter kombinira s ukidanjem zaleđa u nogometu!

Blatter kombinira s ukidanjem zaleđa u nogometu!

Totalsport
Foto: AFP

NOGOMETNU igru izgleda očekuju burne godine i moguće velike promjene. Previše se prašine podiglo oko mnogih spornih događaja u bitnim utakmicama i promjene se nude same po sebi.

Već neko vrijeme Međunarodna nogometna organizacija (FIFA) razmišlja o uvođenju tehnologije u nogomet kako bi se u dvojbenim situacijama suci poslužili snimkom i tako se uvjerili u ispravnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, engleski mediji navode da je Švicarac Sepp Blatter, predsjednik Međunarodne nogometne organizacije, otišao korak dalje. Razmišlja o mogućoj raspravi o ukidanju zaleđa. Blatter je, navodno, razgovarao s Leandrom Negreom, predsjednikom Međunarodne hokejske organizacije (na travi), te se raspitivao kako je taj sport podnio odluku o ukidanju zaleđa.

"Nije mnogo komentirao, samo me pažljivo slušao. Izgledao je jako zainteresiran za temu kako smo mi ukinuli zaleđe u hokeju na travi", rekao je Negre.

Zaleđe je u hokeju na travi ukinuto 1998. godine nakon probnog roka od dvije godine. Namjerava li Blatter slično predložiti za nogomet, tek će biti poznato.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara