Čakovčani dočekali Udea: "Fićo, majstore"

NEKOLIKO tisuća ljudi došlo je pozdraviti prvog Međimurca, Filipa Udea, koji se okitio olimpijskim srebrom, uz gromoglasno skandiranje "Fićo, majstore". Filipa su prigodno pozdravili i njegovi treneri: Mario Vukoja i Igor Kriajimski, koji su mladom gimnastičaru pomogli da dođe do zapanjujućeg uspjeha.

Ude je postao uzor brojnim mladim sportašima

Filip je svoje vrijednosti pokazao na najvrjednijem sportskom natjecanju te je time postao prvi Međimurac s olimpijskim odličjem. Postao je uzor brojnim mladim sportašima, a svojim uspjehom je pokazao da se dugogodišnji trud i odricanja isplate.

"Očekivao sam veliki doček, ali ne i ovo", ostao je bez riječi srebrni gimnastičar zatečen gomilom koja se okupila samo zbog njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Pekingu sam osjetio da ste uz mene bez obzira koliko kilometara nas je dijelilo, hvala svima", poručio je Ude svojim sugrađanima s pozornice glavnog čakovečkog trga.

Na pozornici su se pojavili mnogi broji uglednici i političari međimurskog kraja koji su čestitali slavljeniku.

"Danas sam najponosniji Međimurac i zahvalio bi se svima koji su me došli pozdraviti, pogotovo mojim trenerima koji su mi omogućili ovaj uspjeh", istaknuo je naš srebrni olimpijac.

R.J.
Foto: J. G

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara