Transferi

Calciomercato: Dinamu su se javila tri velikana za Olma, čeka se Mamićeva odluka

Calciomercato: Dinamu su se javila tri velikana za Olma, čeka se Mamićeva odluka
Foto: Armin Durgut/Pixsell

DANI OLMO još jednom je pokazao koliko znači Dinamu. Na startu Lige prvaka mladi španjolski reprezentativac blistao je u razbijanju Atalante (4:0). Iako nije zabio gol, niti imao asistenciju, bio je među najboljim igračima hrvatskog prvaka.

Olmo je ovog ljeta htio napustiti Dinamo, ali je zagrebački klub za njega tražio 40 milijuna eura. I obitelj Olmo i zainteresirani kupci smatrali su da je to previše, ali iz Dinama nisu odustajali i zadržali su ga za nastup u Ligi prvaka.

Olmo je nakon završetka prijelaznog roka zablistao u dresu mlade španjolske reprezentacije i u Ligi prvaka pa su se klubovi ponovno počeli javljati Dinamu. Calciomercato otkriva da je Milan bio u najboljoj poziciji, ali da su se još dva velika kluba javila Dinamu u posljednjih 20 dana.

"Jedan veliki španjolski i jedan veliki njemački klub počeli su pregovore s Dinamom. Lov na Olma je otvoren i cijena na aukciji bi mogla otići iznad 30 milijuna eura. Mamić, prvi čovjek Dinama, čeka da Olmo svojim nastupima u Ligi prvaka dostigne još veću cijenu, a to nikako nije dobar znak za Milan koji mora odmah reagirati", pišu Talijani. 

Mamić: Do smrti neću otići iz Dinama

Zdravko Mamić je bjegunac od hrvatskog pravosuđa, nepravomoćno osuđen za višemilijunsku pljačku Dinama te optužen za udruživanje u zločinačku organizaciju u kojoj je i brat Zoran, šef sportskog segmenta Dinama i sportski direktor. 

Nedavno je Mamić otkrio da je i dalje prvi operativac Dinama iako se iz BiH ne smije vratiti u Hrvatsku.

"Od 2015. nisam u nikakvoj izvršnoj funkciji, ne mogu ništa potpisati i ne mogu formalno odlučivati. U svakodnevnoj sam komunikaciji s Upravom kluba i zaposlenicima i jako se uvažava ono što ja imam reći. Mi kao što smo nekad radili radimo i danas, ništa se nije promijenilo. Do smrti neću otići iz Dinama."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara