TRANSFERI

Calciomercato: Počeli su pregovori oko Rakitićevog transfera u Juventus

Calciomercato: Počeli su pregovori oko Rakitićevog transfera u Juventus
Foto: Gulliver / Getty Images

TRANSFER Ivana Rakitića iz Barcelone u Juventus, koji bi se realizirao u predstojećem zimskom prijelaznom roku, tema je pregovora između tih klubova koji su upravo počeli. U sklopu pregovora oko Rakitićevog prelaska na stolu su još tri imena, piše Calciomercato.

Juventus prema tom izvoru želi Rakitića, ali kako bi smanjio odštetu koju mora platiti za njega i koja iznosi 40 milijuna eura, Barceloni u zamjenu nudi dva braniča, Danielea Ruganija i Meriha Demirala. Ali aktualni prvak Španjolske nije zainteresiran za trampu koju je na pregovorima predložio Juventusov sportski direktor Fabio Paratici. 

Barcelona ipak želi jednog igrača Juventusa i na sastanku je iskazala interes za Federica Bernardeschija, ali iz Juvea su dobili odgovor da on nije na prodaju, barem ne u siječnju. 

Međutim, Fabrizio Romano ističe da bi usprkos navedenim razlikama ovo moglo biti okončano realizacijom Rakitićevog transfera. Jer pregovori su tek u početnoj fazi, a sjajni odnosi ovih klubova te činjenica da Barcelona više ne računa na Rakitića olakšavaju posao. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara