Cannavaro i Emerson potpisali za Real, Barcelona objavila dovođenje Zambrotte i Thurama

Cannavaro i Emerson potpisali za Real, Barcelona objavila dovođenje Zambrotte i Thurama

MADRIDSKI klub je službeno objavio da je dojučerašnji Juveov dvojac potpisao za Real za ukupnu odštetu od 20 milijuna eura.

Fabio Capello, poznat po tome da svoje omiljene igrače vuče za sobom iz kluba u klub, nastavio je sa tom praksom nakon selidbe iz Torina u Madrid, a ovaj put su mu u prtljazi bili po jedan od najboljih svjetskih obrambenih i defanzivnih veznih.

Predrag Mijatović, novi sportski direktor Reala, sinoć je sa čelništvom Juvea u Torinu zaključio posao, a jutros su igrači potpisali za Real.

Kao što je poznato, ovo je samo početak velikog bijega igrača iz Juvea nakon što su kažnjeni selidbom u niži rang, jer je katalonski gigant objavio kako je sve dogovorio sa, također "parom" doskorašnjih Juventina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gianluca Zambrotta i Lilian Thuram će za odštetu od 19 milijuna eura prijeći na Nou camp, a nakon što je postignut dogovor sa igračima, večeras se očekuje službeno priopćenje o transferu.

Kao i njihov kolega Mijatović i Barcini pregovarači su jučer započeli odlučne pregovore u Torinu, a dogovor je postignut danas. Barca je u utrci za fantastičnog bočnog igrača pobijedila Chelsea, Real i Milan, a Thuram će bitno osnažiti obranu "blau grane" koja je  "manje dobar" dio izvrsne momčadi.

Sudska odluka da Barcelona mora održati predsjedničke izbore odmah bila je najvažniji razlog zbog kojeg su požurili dovesti igrače, jer je njihova prethodna ponuda bila 15 milijuna eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara