Capello otkrio: Na SP-u želi Wii i Playstatione, luksuzne sobe i žicom ograđen kompleks

Tekst: S.T.
Foto: AFP

DA JE Fabio Capello perfekcionist koji ništa ne prepušta slučaju, još smo se davno uvjerili - ravnalom je mjerio travu na Wembleyju jer je želio da bude visoka točno 17 milimetara, zabranio poslugu u hotelske sobe, dopustio korištenje mobitela isključivo u sobama, zabranio bilo kakve posjete, zabranio slušanje glazbe u svlačionici... U takvom je tonu i Fabijeva lista zahtjeva za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj republici.

Capello za svoje igrače želi sobu za razbibrigu u kojoj će biti konzole Wii i Playstationi 3. Također želi luksuzne i duge krevete od 210 centimetara u kojima će se i Peter Crouch moći lijepo naspavati. Don Fabio inzistira da njegovi igrači u sobama mogu gledati britanske programe te da oko kompleksa u kojem će biti smješteni bude električna ograda.

Engleska reprezentacija će biti smještena u Rustenburgu, mjestu 80-ak kilometara udaljenom od Johannesburga. Komplekse je još uvijek u izgradnji, a imat će 14 nogometnih terena i medicinski centar. 23-ojica igrača i osoblje od 30 ljudi odsjest će u 82 sobe koje će imati velike krevete, ogromne plazme i bit će zvučno izolirane. U sobama će biti i bar, ali će ugrađeni sistem paziti na konzumaciju.

Također, reprezentacija će na raspolaganju imati i četiri predsjednička apartmana u kojima noćenje košta 3600 eura. Oni će, naravno, pripasti Capellu i osoblju, a za njih će se vjerojatno pokušati "ogrebati" John Terry i David Beckham.

"Svakodnevno radimo na ispunjenju želja FA-a. Dobili smo listu želja iz Engleske i trudimo se ih se sve ispuniti. Igrači će sve što im treba imati u kompleksu, nigdje neće morati ići. Imamo i Playstatione i Wii konzole te druge vrste zabave za igrače. Ovo će im biti drugi dom", rekao je Gareth Simaan, šef Cradle Hotelsa koji grade kompleks Royal Bafokeng.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara