Červar doveo Hrvatina u Zagreb!

DOGODIO se očekivani slijed događaja: Mateo Hrvatin, u paketu sa statusom hrvatskog reprezentativca dobio je i ugovor s hrvatskim prvakom! Hrvatin će 2009. godinu dugo pamtiti; s 28 godina debitirao je za reprezentaciju i nakon desetljeća provedenog u riječekom Zametu, konačno će navući dres velikog kluba.

Ozljeda Manuela Štrleka, jednog od najperskeptivnijih hrvatskih igrača, natjerala je Linu Červara da razmisli o alternativi. Izbornik/trener nije se dugo premišljao, uostalom, Hrvatinov prelazak u Zagreb očekivali su svi koji prate našu reprezentaciju.

I dok se u reprezentaciji 28-godišnji Riječanin ne mora boriti za minutažu, s obzirom da je u Červarovim kombinacijama prije Gorana Šprema, u Zagrebu će tražiti prostor pokraj Ljube Vukića, još jednog Červarovog reprezentativca koji je na tribini upravo zbog Hrvatina.

Hrvatin i Vukić bit će udarne opcije za poziciju lijevog krila u Ligi prvaka dok se Štrlek ne oporavi od operacije križnih ligamenata koje je potrgao na turniru Četiri nacije u Grazu, upravo gdje je debitirao i Mateo Hrvatin. Riječanin je sa Zagrebom potpisao jednoipolgodišnji ugovor.

D.R.
Foto: Pixsell

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara