SAGA NEYMAR

Chiringuito: Neymar poručio Realu koliko traži, igrači u Madridu ga jedva čekaju

Chiringuito: Neymar poručio Realu koliko traži, igrači u Madridu ga jedva čekaju
Foto: EPA-EFE

POPULARNA internetska televizija El Chiringuito, koja ima pouzdane izvore iz španjolskih klubova, tvrdi da je Neymar predstavnicima Reala i Barcelone iznio svoje uvjete te da će ih Barcelona teško ispuniti.

Za koga god potpisao, Brazilac traži ugovor na pet godina i 35 milijuna eura neto plaće, što Barceloni predstavlja golemi problem i gotovo je nemoguće da mu takav ugovor zaista i ponudi. Proračun španjolskog prvaka je maksimalno opterećen sadašnjim plaćama igrača, a još jedan ovakav ugovor gurnuo bi Barcelonu debelo u crvenu zonu.

Osim toga, PSG od Barcelone traži isključivo novac, i to najmanje onoliko koliko je platio Neymara 2017. godine, dok Barca priprema posljednju ponudu u kojoj bi pod račun dala Ousmanea Dembelea. Kad je Real u pitanju, Francuzi su puno tolerantniji pa bi navodno pristali na novčani iznos i jednog ili dva Realova igrača. Chiringuito javlja da su u Realovoj svlačionici oduševljeni idejom da bi im se Neymar pridružio te pristaju i na činjenicu da bi Brazilac bio najbolje plaćeni igrač u momčadi.

Chiringuitov novinar Jose Luis Sanchez tvrdi da Realovi igrači smatraju da je Neymar najveće moguće pojačanje ove sezone te da nitko nema ništa protiv njegova eventualnog dolaska.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara