Ćiro: Istina je, presidente Marković predložio me za mađarskog izbornika!

Ćiro: Istina je, presidente Marković predložio me za mađarskog izbornika!

DUGO ga nismo čuli, čak niti kad su iz Splita sijevale munje zbog duga od 10 tisuća eura, niti kad je u nastojanju da spasi Xamax doživio nove blamaže. Švicarski prvoligaš još nije promolio nos u gornji dio prvenstvene ljestvice, a rat između Hajduka i "trenera svih trenera" očigledno će trajati do unedogled.

Tko je tu kome dužan, teško da ćemo ikad saznati. Klupski pravilnici kažu kako je debakl s  Debrecenom olakšao Ćiru za 30 tisuća eura, no Hajduk dosad nije sanirao svoje navodno dugovanje u iznosu od 20 tisuća. Odatle i cifra s početka naše priče.

No, brzo je Ćiro razgovor skrenuo  na ljepšu temu, zbog koje se, uostalom, ovih dana našao u, toliko mu dragim, hrvatskim medijima.

"Da, zlato moje, istina je. Moj predsjednik Vlatko Marković založio se za mene. Predložio me Mađarima kao potencijalnog izbornika." - povikao je Ćiro čim je dohvatio slušalicu.

Nekada je, koliko nas sjećanje služi, Branko Grgić bio njegov predsjednik. No, vrlo brzo postao je "štetočina koja mu je upropastila život".

"Neću, neću, obećao sam si da to više neću komentirati. To je priča koja nema svoj kraj, a i ja sam vam svoje davno rekao. Uostalom, Branko Grgić, jedan obični sebičnjak, niti ne zaslužuje da ga komentiram." - kazao nam je Ćiro, koji bi se ubrzo mogao ustoličiti na klupi mađarske reprezentacije.

"Iako me zvao neki Mađar koji tvrdi da radi u samom vrhu mađarskog nogometa, mislim da se zove Sandor, službeno ništa nije stiglo. Dok barba Ćiro ne vidi papir, ne mrda se nigdje." -  nastavio je tragičar novog Hajdukovog doba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Lothar Matthaeus, nakon dugog vaganja, odlučio je napustiti reprezentativnu klupu naših susjeda i krenuti prema toplom Brazilu. Mnogi će Mađari žaliti, no Matthaeus je odlučio preuzeti kormilo Atletica Paranensesa.

Iako je Ćiro, na naše inzistiranje, više puta istaknuo da nema nikakav službeni upit, ne znamo kako okarakterizirati poziv Sandora Berzija, tajnika Mađarskog nogometnog saveza.
Jer upravo je on "neki Mađar" s kojim je Ćiro razgovarao putem telefona.

"Kažem vam, službeno ništa nemam. Moj presidente Vlatko trenutno je u Mađarskoj, to je sve što znam. No, vidio sam i na nekim Internet stranicama vijest o tome." - tvrdi Ćiro.

A kako ga zaista dugo nismo čuli, bio je red da popričamo i o aktualnim događajima u našem nogometu. Na tapeti se, naravno, prvi našao Niko Kranjčar.

"Savjetovao bih svima koji se bave njegovim transferom da se strpe do kraja Svjetskog prvenstva. Njegova cijena u ovom trenutku je objektivno mnogo slabija u odnosu na pravu vrijednost. Sva ova medijska pozornost koju zauzima je potpuno normalna. Pa Kranjčar je medijska ličnost, sve vezano uz njega uvijek ima neku veću dimenziju. Osobno sumnjam da će ići na prodaju prije ljeta." - kazao  je Ćiro.

A može li Cico Kranjčar napraviti nešto slično francuskom podvigu čiju režiju potpisuje?

"Svakako, Hrvatska ima velike izglede. I to također potpisujem. Skupinu ćemo sigurno proći, no ne vjerujem da ćemo se na tome i zaustaviti...” - zaključio je Ćiro.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara